Hellinga & Hellinga Advocaten

Hellinga & Hellinga Advocaten beschikt over specialistische kennis van financieringen, insolventie, zekerheden, het arbeidsrecht en het huurrecht en zij kan u dan ook adviseren op één of meerdere van deze rechtsgebieden.

Hellinga & Hellinga staat voor een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak. Hellinga & Hellinga streeft dan ook naar een oplossing in der minne. Wanneer een minnelijke regeling niet haalbaar is, zit er meestal niets anders op dan het treffen van rechtsmaatregelen. Hellinga & Hellinga Advocaten heeft ervaring in het voeren van gerechtelijke procedures en zij kan u dan ook bijstaan in een gerechtelijke procedure. Ook is specialistische kennis aanwezig op het gebied van het beslag- en executierecht.

Heeft u juridische bijstand nodig op het gebied van financieringen, insolventie, zekerheden, het arbeidsrecht en/of het huurrecht, neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. Hellinga & Hellinga Advocaten is bereikbaar op 010-302 7346, 06-46876791 (Jelle) en 06-15248672 (Kitty), ook in de avonduren en het weekend.